Florigo vandaag

Een merk met geschiedenis, een sterke reputatie en een luxe uitstraling. Florigo, de uitvinder van het geïntegreerde frituurtoestel, levert al meer dan 70 jaar maatwerktoestellen van de hoogste kwaliteit in binnen- en buitenland. Ondernemers kiezen niet alleen voor Florigo vanwege de uitstekende prestaties, maar zeker ook vanwege het uiterlijk; een Florigo-bakwand is de eyecatcher van ieder frituurbedrijf.  

Florigo is sinds jaar en dag gevestigd in Woerden. De stad speelt een prominente rol in de internationale wereld van het frituren. Dat is te danken aan wijlen Floris Goes. Vandaar de naam Florigo. Die internationale rol van Woerden heeft alles te maken met de tijdelijke samenwerking begin 50’er jaren van Floris Goes met Quirinus Bakker. Uit deze samenwerking kwamen diverse andere frituurbedrijven voort, vandaar dat Woerden ook wel de frituurhoofdstad van de wereld wordt genoemd. 

Bekijk onze promotiefilm

Ervaren specialist

Al met al is Florigo een toonaangevende ervaren specialist van de ontwikkeling en fabricage van frituurinstallaties. Daarbij wordt voortdurend gewerkt om alles volgens de laatste technische ontwikkelingen te realiseren. Dat maakt Florigo tot de wellicht meest gewaardeerde leverancier van de fastfood-, snack- en cafetaria-branche, alsmede van (vis)restaurants en andere horecagelegenheden. 

Uitstekende reputatie

Alles helpt mee om een uitstekende reputatie op te bouwen. De eigen installatie-, onderhoud- en servicedienst is daar een onderdeel van. De flexibele mogelijkheden waarbij alle combinaties van frituurketels met enkele, dubbele of driedubbele manden geleverd. Ook diverse maten voor onder meer bain-marie, spiegelbakplaat, dispensers/disposablehouders en een verwarmde uitschepbox maken een afgewogen keuze niet eenvoudig. Bovendien kan Florigo nagenoeg alle individuele (in)bouwwensen verwezenlijken, of het nu om recht, hoekig of ‘om een hoekje’ gaat.

Maak meteen uw ontwerp

Met de tool Uw Florigo in 3D kunt u op deze site zelf eerst eens verkennen wat de mogelijkheden zijn. Na deze verkenningsfase (het ontwerpen kunt u ook aan ons overlaten) ontvangt u een 3D-tekening waarin uw ideeën duidelijk zijn terug te vinden. Uiteraard staan we u bij met raad en advies.  

Dit alles leidt tot één gemeenschappelijk doel: optimaal frituren en een perfect eindproduct. 

Kijk gerust rond op deze site, ontdek wat de mogelijkheden zijn, lees wat collega’s over Florigo zeggen en neem contact met ons op als u meer wilt weten, of vul het onderstaande formulier in. We helpen uw bedrijf graag vooruit!