Bijzondere Florigo-bakwand in Diessen

Bij Kerkzicht in het Brabantse Diessen heeft Florigo een unieke bakwand geplaatst. In het cafetariagedeelte is de 10-delige elektrische frituurinstallatie in zwarte poedercoating de absolute eyecatcher. We zetten de eigenschappen en componenten op een rij.

Kerkzicht Diessen van Martijn en Carlijn Schilders is een geliefd horecabedrijf in het centrum van Diessen, met een eetcaf√©, cafetaria en een terras. De ondernemers hebben de plaatsing van de bakwand gecombineerd met een totale verbouwing van de cafetaria. Ook is het bedrijf overgestapt naar elektrisch frituren. “Door de stijgende gasprijzen zijn we ervan overtuigd dat dat voor ons de juiste keuze is”,¬†zegt Martijn.

Nog meer capaciteit

Een nieuwe installatie was nodig om meer en sneller te kunnen bakken. Daarom hebben de ondernemers ook gekozen voor zwaardere elementen in de ketels voor nog meer capaciteit. “We zijn twee jaar geleden begonnen met online bestellingen en dat loopt erg goed. Maar samen met alle telefonische bestellingen konden we passanten vooral in de zomer voor ons gevoel niet op tijd helpen. Ook wilden we het voorbakken automatiseren. Nu kunnen we tijdens piekmomenten meer bestellingen aannemen.”

Elektrische bakwand Kerkzicht Diessen

Componenten van de bakwand

De elektrische Florigo van Kerkzicht Diessen (van links naar rechts):

 

Lees hier meer over de elektrische frituurketels van Florigo.

Bekijk de foto’